Om oss

Om Gårdschips

På Gårdschips tillverkar vi riktigt goda premiumchips och snacks och det har vi gjort i årtionden, för oss är det ett hantverk från början till slut. Vi står med båda fötterna stadigt i den halländska myllan samtidigt som vi kryddar med smaker från hela världen och kallar det hela för ”Halländskt hantverk”. Från lilla Laholm.

Vi på Gårdschips producerar enbart våra chips med svensk potatis som vi varsamt friterar i små omgångar, potatisen kommer främst ifrån Halland och även norra Skåne. Att producera med närodlade råvaror är något vi lägger stor vikt på. Vi är extra omsorgsfulla med detaljerna och det är hela hemligheten bakom våra goda premiumchips.

Gårdschips ägs av koncernen Premium Snacks Nordic AB som utvecklar, tillverkar och säljer chips och snacks av hög kvalitet.

Det är i Laholm vi har vår tillverkning med kapacitet att producera chips och även andra typer av funktionella snacks. Oavsett vilken produkt det gäller så är smak och kvalitet det viktigaste för oss. Vi tummar aldrig på detta. Vi friterar i svenskpressad rapsolja gör oss och vår produktion unik. Slutprodukterna blir chips och snacks genom ”halländskt hantverk” med känsla för smak och kvalité.

VD OCH ORGANISATION
Gårdschips ingår sedan januari 2019 i Premium Snacks Nordic-koncernen.

Vår historia

2020

Rootfruit byter namn till Premium Snacks Nordic AB. Ny produktionsanläggning i Laholm invigs.

2019

Rootfruit förvärvar Exotic Snacks och bildar ett gemensamt bolag för båda varumärkena. Ett förvärv som innebar att koncernens omsättning sexdubblades.

2012

Gårdchips får ny förpackningsdesign och lanserar en serie nya smaker av sina premiumchips.

2007

Rootfruit Scandinavia grundas och börjar tillverka premiumchips

1994

Laholmschips grundas och innehar varumärket Gårdschips